jonge, mooie bruinharige vrouw met dicht, geverfd lang haar. kapperskunst en haarkleuring. - haar stockfoto's en -beelden

Lotions worden niet zo vaak gebruikt, maar ze hebben wel een paar fans. Sommige mensen houden meer van gels, of geven de voorkeur aan het gevoel en gemak van lotions. De keuze is aan jou, maar weet dat lotions overal op je lichaam werken, zolang je ze maar aanbrengt na een douche of na een bad.

Gels zijn er in veel verschillende vormen. Ze kunnen een gel of een schuim zijn. Ze kunnen een gel of rubberen band hebben om het op zijn plaats te houden. Als je enig idee hebt waar je het gaat plaatsen, vraag het dan voordat je koopt. Gewoonlijk worden gels verkocht in wateren door het gangpad van deodorant en handlotion.

Schuim wordt verkocht in baden, op de armen, rugzakken, portemonnees of kleding. Een schuim is een substantie die eigenlijk dichter is dan lotions, zodat het niet als schuim naar de oksels zal stromen. Het is een geweldig product voor zowel kinderen als volwassenen. Als je weet dat er iets rond je middel of achter je rug is om je tegen te beschermen, wordt het gemakkelijker om het aan te brengen.

Er zijn ook lotions voor specifieke seizoenen.

· Als het warm is: Lotions die hydraterende oliën bevatten, beschermen tegen doordrenking in heet water.

· Als het koud is: Lotions met weinig aloë vera kunnen tegen de kou werken, waardoor de kans op kleurverandering of het ontstaan ​​van rare barsten wordt verkleind

· Gebleekt of grijs: Lotions met hemoglobine geven kleur aan je gezicht en bronzer voor een gezonde uitstraling.

· Overmatige verbranding door de zon: het aanbrengen van lotions met aloë vera als vochtinbrengende stof zal de huid helpen genezen door de hoeveelheid exfoliatie te verminderen en eventuele hergroei aan te moedigen.

· Beschadiging van de haarzakjes: hoe donkerder het haar, hoe groter de kans dat het beschadigd raakt. Als er veel kleur is en geen schade, zal het haar kunnen groeien en vol en uitgroeien. Dit is de belangrijkste van alle eigenschappen van lotions. Het betekent dat als je er een klein beetje van aanbrengt een verschil zal maken voor hoe gezond je haar is.

Welke moet je kiezen?

Aloë vera-lotion kan veel goedkoper worden gekocht dan bij sommige andere merken. Er zijn echter enkele zorgen en sommige mensen denken misschien dat ze een lotion kopen terwijl dat niet het geval is. Het is gemakkelijk om een ​​beetje te vertellen wat er in de fles, op de voorkant van de fles en in de marketing en verpakking zit. Aloë vera-sap is puur en helder, en hoewel je het misschien niet direct drinkt, wil je het misschien wel eten.

Er wordt aangenomen dat alle haarkleuren hun glans verliezen en glanzen na een bezoek aan de salon als ze geen kleurstof gebruiken. Je haar zal sommige anders verwerken dan enig ander lichaamsdeel dat met chemicaliën is behandeld. Hoe vaker je je haar wast, hoe meer schade er wordt aangericht. Van Aloë vera wordt gedacht dat het helpt bij het genezen en kalmeren van beschadigd haar.

De voordelen van het gebruik van commerciële haarconditioners kunnen zeer schadelijk zijn. Soms vragen we ons af of het de schade aan ons haar waard is. We wassen het, spoelen het af en herhalen het om de geur eruit te krijgen en het vet onder onze vingers te voelen. Gelukkig zijn er enkele manieren om ons natuurlijke haar te laten glanzen en er gezond en mooi uit te laten zien. Een van deze manieren is door commerciële haarconditioners te gebruiken.

De kleuren die aan commerciële conditioners worden toegevoegd, zijn over het algemeen onnatuurlijk en veroorzaken residu op uw haar. Experimenteren met verschillende merken kan onthullen dat wat voor je vriend werkt, misschien niet zo goed werkt voor jou. Niet alle merken geven je haar die glanzende, just-so salonlook. Het is interessant om te ontdekken welke merken je kunt gebruiken. U zult bijvoorbeeld merken dat het gebruik van een conditioner van salonkwaliteit de gezondheid van uw haar daadwerkelijk zal verbeteren.

Veel vrouwen hebben spijt van de dag dat ze niet in professionele haarconditioners hebben geïnvesteerd. Een reden is dat conditioner voor veel vrouwen een hele klus is. Er is gewoon niet genoeg tijd om het haar te stylen als het nat is en het daarna stijl te föhnen. Op zelfs enigszins vochtige dagen kan het voelen alsof ik het meer dan één keer per dag moet wassen.

Welnu, door de tijd te nemen om haarconditioners van salonkwaliteit te gebruiken, kunt u de noodzaak van salonbezoeken uitstellen en uw haar er tussen de bezoeken gezond en stralend uit laten zien. Er zijn verschillende merken die salonkwaliteitsproducten produceren, maar u kunt ook uw eigen gepersonaliseerde behandeling maken. thuis, en het is gemakkelijk aan te passen aan uw eigen specifieke behoeften. de ingrediënten die u lekker vindt, en u kunt zelfs de consistentie aanpassen.

Author