Stoelverhuur kapper

In een branche die draait om persoonlijke contacten, zijn vertrouwen en authenticiteit van groot belang. In feite is de kappersbranche op die principes gebouwd. Het is belangrijk om te begrijpen wat er nodig is om een uitstekende kapper te zijn voordat je geld en tijd investeert in het openen van je eigen winkel. Hier zijn enkele tips voor het huren van een kappersstoel als een eerste stap naar het runnen van je eigen zaak op een dag. Overweeg deze punten voordat je een kappersstoel huurt in plaats van koopt, en welke kosten je kunt verwachten voordat je een huurovereenkomst tekent.

Wat betekent het om een kappersstoel te huren?

Hoewel veel kappers kappersstoelen huren, kunnen ze ook worden gekocht. Als u ervoor kiest om een stoel te huren, betaalt u een maandelijks bedrag, met een optie om uw huur te verlengen aan het einde van die termijn. Als je een stoel koopt, moet je een grote aanbetaling doen en de rest van de stoel over een bepaalde periode afbetalen, meestal 36 maanden. Er zijn tal van opties als het gaat om het selecteren van het type stoel dat u wilt, met inbegrip van het type van het onderstel, het type van de armleuningen, en stoel kleur. Zorg ervoor dat u de verschillende soorten stoelen te onderzoeken voordat u voet in een winkel. Op die manier weet u wat er beschikbaar is en wat elk type biedt in termen van functionaliteit en comfort.

Plan uw operationele kosten.

Het huren van een stoel zal waarschijnlijk veel minder duur dan het betalen voor een op voorhand. U kunt verwachten te betalen tussen de $ 200 en $ 500 per maand, afhankelijk van de locatie van de winkel en andere factoren. U zult ook een borgsom moeten betalen wanneer u het huurcontract tekent, die meestal gelijk is aan een maand huur. Er zijn nog andere uitgaven om in gedachten te houden wanneer u uw budget bepaalt en uw potentiƫle inkomsten berekent. Ten eerste moet je voorraden en materialen kopen, zoals scheermesjes, handdoeken, tondeuses en andere producten om je klanten de service te geven die ze nodig hebben. Je zult ook voor je werknemers moeten zorgen. Afhankelijk van het type kapperszaak dat je opent, heb je misschien een paar kappers nodig om de diensten te verlenen die je klanten nodig hebben.

Ken je lokale concurrentie.

Afhankelijk van het type kapperszaak dat je besluit te openen, zul je verschillende concurrenten hebben. Bijvoorbeeld, als u besluit om een kapperszaak te openen die kapsels voor mannen en jongens aanbiedt, zult u waarschijnlijk andere kapperszaken voor mannen en jongens, zoals traditionele kapperszaken, evenals salons, als uw concurrentie hebben. Als je besluit een kapperszaak voor vrouwen en meisjes te openen, heb je te maken met salons, op vrouwen en meisjes gerichte kapperszaken, en andere kapsalons als je concurrentie. Inzicht in uw concurrenten en hun business model zal u helpen bepalen de beste manier om jezelf te onderscheiden van andere winkels in uw omgeving.

Author